SuperVAC to nowoczesny system próżniowego przechowywania żywności. Jego technologia została oparta na procesie wytwarzania próżni wewnątrz naczynia poprzez odessanie z niego tlenu i zmianę ciśnienia. Dzięki temu wyeliminowane zostają szkodliwe bakterie i drobnoustroje, co umożliwia nawet pięciokrotnie dłuższe przechowywanie artykułów spożywczych i zachowanie ich wartości odżywczych.
Weź udział w konkursie i wygraj zestawy do próżniowego przechowywania żywności superVAC.
W superVAC® możesz:
– przechowywać,
– zamrażać do temperatury -40°C,
– rozmrażać w kuchence mikrofalowej,
– lub gotować w temperaturze do 130°C.
Każdy produkt z serii superVAC składa się z trzech podstawowych elementów:
– pojemnika,
– pokrywy
– pompki próżniowej.
Naczynia zostały wykonane z najwyższej jakości, niezwykle trwałego materiału, poliwęglanu marki Makrolon i posiadają certyfikat ISO. Obsługa systemu jest wyjątkowo prosta. Obejmuje nałożenie pokrywy na pojemnik, umieszczenie pompki na zaworze i odprowadzenie powietrza poprzez poruszanie tłokiem w górę i w dół.
www.czasnazmiane.pl